Forretter/lette retter
Rejecocktail
med hjemmelavet dressing og brød
Klassisk stjerneskud
Salat med grillet kyllingebryst
med baconknas, hjemmelavet urtedressing og brød
Salat med kæmperejer
med hvidløgsstegte kæmperejer, hjemmelavet urtedressing og brød
Snackkurv
med salsa og hjemmelavet aioli
Fish ‘n chips
med hjemmelavet sauce tartar
Carpaccio
med salat, høvlet parmesan og olivenolie dertil brød og smør
Burgere
Mormors bøfburger
med ost, bacon og pommes
Burger med grillet kyllingebryst
med ost salsa og pommes
Gourmet burger
med culotte af sødmælkskalv, syltede rødløg, bagte tomater og kartoffelbåde
Hovedretter
1/2 ovnstegt kylling
med hvide kartofler, brun sovs og hjemmelavet agurkesalat
Mormors mørbradgryde
med bagt kartoffelmos og hjemmesyltede rødbeder
Schnitzel med paprikasovs
med brasede kartofler og ærter
Oksemørbrad
med urter, kartoffeltimbale og whiskysauce
Kong Fiddes livret
Lavet på oksefilet med 1/2 æg, hjemmesyltede rødbeder og pommes
Hakkebøf med bløde løg
med hvide kartofler, spejlæg og brun sovs
Frikadeller
med kold kartoffelsalat
Stegt flæsk portion
med persillesovs og rødbeder
Stegt flæsk XL-portion
med persillesovs og rødbeder
Desserter
Isdessert
med knas, karamelsovs og Baileys shot
Bananasplit
med mandler og chokoladesovs
Dobbelt chokolademousse
med fløde
Gammeldags æblekage
med makroner og fløde
Pandekager
med vanilje is og jordbærcoulis